AH Koekenbakkers vormpjes ideeën

Heb je ook zo fanatiek de Albert Heijn koekenbakkers koekjesvormpjes gespaard? Dan kreeg je waarschijnlijk net als veel anderen soms wel drie dezelfde zakjes achter elkaar. Wat kun je doen met al die overgebleven dubbele koekenbakkervormpjes? Meer dan je denkt! Wij zaten hier op den duur ook met een overschot aan letters D, S, V, C, P, om over de stapel 2-en en 3-en nog maar te zwijgen. De hele set is hier nu compleet, maar  de overgebleven letters hoeven niet ongebruikt in je kast te blijven liggen. Lees gauw de tips in deze blog en laat me weten waar jij ze nog meer voor hebt gebruikt, want er ligt hier nog steeds een significante stapel driedubbele uitsteekvormpjes…

Natuurlijk kun je de vormpjes ook gebruiken om mee te knutselen. Ze zijn prima te gebruiken als uitdrukvormpjes voor klei, of als tekenmal met potlood of stift. Dit kun je er nog meer mee doen:

Stempel een mooie mandala met letters, cijfers en tekens.

Vorm de naam van je kind met de uitsteekletters, lijm het op een plankje of mooi karton en hang het op zijn/haar slaapkamerdeur.

Maak er een leuke slinger van!

Hang het als versiering aan een Sintcadeau of Kerstcadeautjes.

Gebruik het om kleine vetbollen van gelatine te maken voor vogels.

Maak er ornamenten van voor in de kerstboom.

Hang je beginletter en/of een teken aan je sleutelhanger.

Plak ze als labels op opbergbakken voor het speelgoed.

Welke creatieve dingen heb jij gedaan met de uitsteekvormpjes?

Geschreven door:

Illustratief ontwerper en allround creatieveling, met een hoofd vol kriebelende ideeën. Mama van dreumesmeisje <3 Dol op mooi papier, schatzoeken in de kringloop, haken en chocoladepinda's. Ik verveel me nooit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *